PVC Sustavi PDF Ispis E-mail

 

Trocal 88

Uvijek korak ispred ostalih.

 

- Premium sustav prozora i vrata s ugradbenom dubinom 88 mm.
- Visokoizolacijska 7-komorna konstrukcija s centralnom brtvom.
- Elegantan, suvremen dizajn pogodan za trostruko ili funkcionalno ostakljenje do 56 mm širine.

 

Često male stvari čine veliku razliku. Tako je i kod U-vrijednosti prozora: manje je bolje. To se odnosi i na brojeve iza decimalnog zareza; čak i ako se radi o jednoj desetinki ili stotinki u praksi to znači značajne uštede energije i troškova grijanja. Posebna prednost jedinstvenog konstruktivnog dizajna sustava TROCAL 88 je što se to ostvaruje i s maksimalnim veličinama krila i velikim prozorima, što znači s čeličnim ojačanjima u okviru i krilu. TROCAL 88 uvijek daje vrhunske vrijednosti toplinske izolacije.

 

 

 

TROCAL 88 ispunjava zahtjeve pasivne gradnje već u standardnoj izvedbi i tako nam svima pruža mogućnost da na jednostavan način damo svoj doprinos smanjenju emisija CO2. Štoviše, moguće je postići i veće vrijednosti toplinske izolacije, primjerice s proEnergyTec varijantom sustava. Tako TROCAL 88 čini čak i nul-energetske i energy plus kuće ekonomski isplativom realnošću.

 

Neiscrpan dizajnerski potencijal.

 

Za arhitekturu budućnosti možemo sa sigurnošću reći da će biti prilagodljiva. Sustav  TROCAL 88 pruža vam ostvarenje vaših prozora iz snova. Spoj estetike i neodoljive privlačnosti vrhunskog materijala - naš novi sustav prozora omogućuje vam isticanje posebnog karaktera, kako kod adaptacije starih zgrada tako i u novogradnji. Bilo da se radi o bijelim ili profilima u boji, uronite u svijet pun fascinantnih površina.

 

 

 

Možete birati u cijelom rasponu od površinske strukture drveta, obične ili metalik boje izvana i neutralno bijele unutra do folija u svim varijantama s obje strane.

 

Najbolje iz dva svijeta

 

Oni koji preferiraju estetiku aluminija, ali se ne žele odreći vrhunske toplinske i zvučne izolacije PVC materijala sada dolaze na svoje: TROCAL 88 donosi prednosti oba materijala zajedno. S AluClip, AluClip Pro i AddOn profilima imate na raspolaganju kombinacije materijala orijentirane na graditeljstvo budućnosti.

 

 

Sveobuhvatan sustav: više od prozora

 

Sustav ulaznih vrata TROCAL 88 odlikuje se bogatstvom tehnoloških inovacija. One su garancija visokog stupnja sigurnosti, vrhunske toplinske izolacije, savršenog brtvljenja i statičke stabilnosti. Odlukom za TROCAL 88 ulazna vrata uvijek ćete napraviti pravi izbor.

 

Osnovne karakteristike sustava:

 

- Pogodno za pasivne kuće prema IFT smjernicama WA-15/2.

- Odlična vrijednosti toplinske izolacije:
  Uf-vrijednost = 0,95 W / (m2K) već u standardnoj izvedbi s ojačanjima.
  Vrijednost Uw do 0,72 W / (m2K).

- Širok spektar ostakljenja do 56 mm debljine za korištenje trostrukog ili posebnog funkcionalnog stakla.

- Veliki izbor boja, dekora drveta ili klasična bijela izvedba.

 

Više pogledajte u našem katalogu.

 

Download kataloga: TROCAL 88 (pdf) 

 

 

Trocal 76 

 

TROCAL 76 idealno ujedinjuje optimizirana izolacijska svojstva, velike dimenzije za velike svijetle površine i bezvremenski elegantan dizajn. TROCAL 76 zadovoljava sadašnje i buduće zahtjeve prestižne arhitekture.

 

Za niskoenergetsku gradnju potrebna su inteligentna rješenja. TROCAL 76.


TROCAL 76 je sustav utemeljen na najnovijim dostignućima na području toplinske izolacije razvijenim od strane vrhunskih inženjera i tehničkih stručnjaka. Kao rezultat toga, štednja energije i troškova grijanja nikad nije bila jednostavnija i dostupnija.


TROCAL 76 omogućuje širok raspon debljine ostakljenja, sve do izolacijskog trostrukog stakla i posebnog funkcionalnog ostakljenja širine do 48 mm. To spriječava gubitke energije grijanja kroz staklo, a velike ostakljene površine omogućuju ulazak sunčeve topline i svjetlosti u prostore u kojima boravite.


TROCAL 76 PVC prozori svoja vrhunska izolacijska svojstva mogu zahvaliti jedinstvenom konstrukcijskom rješenju komora, kao i inovativnom sustavu brtvljenja. Za izrazito niskoenergetsku gradnju, u proEnergyTec verziji s AluClip Pro oblogama, komore s ojačanjem su ispunjene pjenom, čime se dodatno poboljšavaju izolacijska svojstva prozora.

 

 

 

Vrhunska zvučna izolacija.


Zvučna izolacija je iznimno bitna za zdravlje i osjećaj ugodnosti u modernom prostoru. S TROCAL 76 sustavom, buka koja može biti štetna za zdravlje ostaje vani. Inovativna tehnologija brtvljenja, plus zvučno izolacijska stakla, osiguravaju mirno i tiho životno okruženje, čak i uz prometne ceste, u blizini zračne luke, željeznica ili industrijskih postrojenja.

 

Preoblikovanje životnog prostora. TROCAL 76.


TROCAL 76 pruža investitorima, arhitektima i urbanistima impresivan niz mogućnosti za novogradnju i projekte obnove. Iznimno širok raspon boja, oblika i površinskih tekstura za individualne varijacije omogućavaju prepoznatljiv i krajnje individualiziran izgled fasade vašeg objekta. Vi sami odlučujete želite li svoje prozore uklopiti u cjelinu ili ih iskoristiti kao neponovljiv akcent cjelokupnog dizajna.


Klasična bijela.
Vječna bijela koji uvijek zadržava svoju draž. Visokokvalitetni PVC materijal koji se koristi za izradu TROCAL 76 profila ekstremno je otporan na vremenske uvjete, ima glatku, sjajnu površinu i lako se čisti.


Jednobojni laminat.
Ova varijanta uvodi boje u igru, ima površinu otpornu na vremenske utjecaje i lako se održava.


Dekor drveta.
Teksturom i izgledom drveta ujedinjuje prirodni izgled uz trajnost PVC materijala. Nije potrebno stalno lakiranje ili neka druga zaštita kao kod pravog drveta, a svojoj imovini dajete duh prirode.

 

 

 

Estetika je više od trenda. TROCAL 76.


Aluminij je otporan na vremenske uvjete i zadržava svoju vrijednost. Uz fascinantnu bezvremensku eleganciju, nudi širok izbor mogućnosti oblikovanja i pruža vrlo visoku stabilnost. S druge strane, PVC je sinonim za visoke vrijednosti toplinske i zvučne izolacije. S TROCAL 76, možete dobiti oboje: aluminij i PVC. Drugim riječima, možete dobiti prednosti oba materijala u jednom inovativnom sustavu.TROCAL 76 AluClip Pro verzija je čak i ovdje jedinstvena, posebno uz proEnergyTec tehnologiju koja dodatno poboljšava i onako izvanredna svojstva toplinske izolacije.


AluClip.
TROCAL 76 s aluminijskom oblogom daje vam najbolje oba svijeta: elegantni aluminijski dizajn u gotovo neograničenom rasponu boja, plus optimalne izolacijske vrijednosti modernog PVC sustava profila.


AluClip Pro.
AluClip Pro se sastoji od aluminijskog profila povezanog s PVC profilom. Aluminij ovdje preuzima i statičku funkciju, tako da nema potrebe za čeličnim ojačanjem u krilu. Središnja komora je ispunjena proEnergyTec pjenom, što jamči dodatnu vrhunsku toplinsku izolaciju.


AddOn.
Dodatni aluminijski okvir, osim što se može pohvaliti jedinstvenim dizajnom, također predstavlja i integrirani element privatnosti i zaštite od sunca, a dodatno staklo poboljšava toplinsku i zvučnu izolaciju.

 

 

 

Vrata koja otvaraju nove perspektive. TROCAL 76.


TROCAL 76 je naš najinovativniji sustav profila, ne samo za prozore, nego i za visokokvalitetna ulazna, balkonska, vrtna ili klizna vrata. Savršeno koordiniran i kompatibilan sustav kao što je ovaj daje svakom domu dosljedan i skladan izgled. Dakako, i TROCAL 76 vrata odlikuju izvrsne vrijednosti toplinske i zvučne izolacije, otpornost na vremenske utjecaje i integrirana najsuvremenija protuprovalna rješenja.

 

Investicija u budućnost. TROCAL 76.


Ulaganje u nove prozore treba povećati dugoročnu vrijednost vaše imovine. Odlukom za TROCAL 76 zajamčena vam je najviša kvaliteta koja se isplati na duge staze. Odabrali ste elegantan dizajn koji se odlikuje svojom bezvremenskom elegancijom i estetskom privlačnošću. Ukratko, odlukom za TROCAL 76, razmišljate o generacijama koje dolaze.

 

Download: Trocal 76 (pdf)

 

 


 

 

 
© Trocal Hrvatska 2009 - 2018 .:. webmaster