PVC Sustavi PDF Ispis E-mail

 

Trocal 76 

 

Do sada najveći know-how i tehnološki napredak TROCAL-a predstavljen je novom generacijom profila. TROCAL 76 idealno ujedinjuje optimizirana izolacijska svojstva, velike dimenzije za velike svijetle površine i bezvremenski elegantan dizajn. TROCAL 76 zadovoljava sadašnje i buduće zahtjeve prestižne arhitekture.

 

Za niskoenergetsku gradnju potrebna su inteligentna rješenja. TROCAL 76.


TROCAL 76 je sustav utemeljen na najnovijim dostignućima na području toplinske izolacije razvijenim od strane vrhunskih inženjera i tehničkih stručnjaka. Kao rezultat toga, štednja energije i troškova grijanja nikad nije bila jednostavnija i dostupnija.


TROCAL 76 omogućuje širok raspon debljine ostakljenja, sve do izolacijskog trostrukog stakla i posebnog funkcionalnog ostakljenja širine do 48 mm. To spriječava gubitke energije grijanja kroz staklo, a velike ostakljene površine omogućuju ulazak sunčeve topline i svjetlosti u prostore u kojima boravite.


TROCAL 76 PVC prozori svoja vrhunska izolacijska svojstva mogu zahvaliti jedinstvenom konstrukcijskom rješenju komora, kao i inovativnom sustavu brtvljenja. Za izrazito niskoenergetsku gradnju, u proEnergyTec verziji s AluClip Pro oblogama, komore s ojačanjem su ispunjene pjenom, čime se dodatno poboljšavaju izolacijska svojstva prozora.

 

 

 

Vrhunska zvučna izolacija.


Zvučna izolacija je iznimno bitna za zdravlje i osjećaj ugodnosti u modernom prostoru. S TROCAL 76 sustavom, buka koja može biti štetna za zdravlje ostaje vani. Inovativna tehnologija brtvljenja, plus zvučno izolacijska stakla, osiguravaju mirno i tiho životno okruženje, čak i uz prometne ceste, u blizini zračne luke, željeznica ili industrijskih postrojenja.

 

Preoblikovanje životnog prostora. TROCAL 76.


TROCAL 76 pruža investitorima, arhitektima i urbanistima impresivan niz mogućnosti za novogradnju i projekte obnove. Iznimno širok raspon boja, oblika i površinskih tekstura za individualne varijacije omogućavaju prepoznatljiv i krajnje individualiziran izgled fasade vašeg objekta. Vi sami odlučujete želite li svoje prozore uklopiti u cjelinu ili ih iskoristiti kao neponovljiv akcent cjelokupnog dizajna.


Klasična bijela.
Vječna bijela koji uvijek zadržava svoju draž. Visokokvalitetni PVC materijal koji se koristi za izradu TROCAL 76 profila ekstremno je otporan na vremenske uvjete, ima glatku, sjajnu površinu i lako se čisti.


Jednobojni laminat.
Ova varijanta uvodi boje u igru, ima površinu otpornu na vremenske utjecaje i lako se održava.


Dekor drveta.
Teksturom i izgledom drveta ujedinjuje prirodni izgled uz trajnost PVC materijala. Nije potrebno stalno lakiranje ili neka druga zaštita kao kod pravog drveta, a svojoj imovini dajete duh prirode.

 

 

 

Estetika je više od trenda. TROCAL 76.


Aluminij je otporan na vremenske uvjete i zadržava svoju vrijednost. Uz fascinantnu bezvremensku eleganciju, nudi širok izbor mogućnosti oblikovanja i pruža vrlo visoku stabilnost. S druge strane, PVC je sinonim za visoke vrijednosti toplinske i zvučne izolacije. S TROCAL 76, možete dobiti oboje: aluminij i PVC. Drugim riječima, možete dobiti prednosti oba materijala u jednom inovativnom sustavu.TROCAL 76 AluClip Pro verzija je čak i ovdje jedinstvena, posebno uz proEnergyTec tehnologiju koja dodatno poboljšava i onako izvanredna svojstva toplinske izolacije.


AluClip.
TROCAL 76 s aluminijskom oblogom daje vam najbolje oba svijeta: elegantni aluminijski dizajn u gotovo neograničenom rasponu boja, plus optimalne izolacijske vrijednosti modernog PVC sustava profila.


AluClip Pro.
AluClip Pro se sastoji od aluminijskog profila povezanog s PVC profilom. Aluminij ovdje preuzima i statičku funkciju, tako da nema potrebe za čeličnim ojačanjem u krilu. Središnja komora je ispunjena proEnergyTec pjenom, što jamči dodatnu vrhunsku toplinsku izolaciju.


AddOn.
Dodatni aluminijski okvir, osim što se može pohvaliti jedinstvenim dizajnom, također predstavlja i integrirani element privatnosti i zaštite od sunca, a dodatno staklo poboljšava toplinsku i zvučnu izolaciju.

 

 

 

Vrata koja otvaraju nove perspektive. TROCAL 76.


TROCAL 76 je naš najinovativniji sustav profila, ne samo za prozore, nego i za visokokvalitetna ulazna, balkonska, vrtna ili klizna vrata. Savršeno koordiniran i kompatibilan sustav kao što je ovaj daje svakom domu dosljedan i skladan izgled. Dakako, i TROCAL 76 vrata odlikuju izvrsne vrijednosti toplinske i zvučne izolacije, otpornost na vremenske utjecaje i integrirana najsuvremenija protuprovalna rješenja.

 

Investicija u budućnost. TROCAL 76.


Ulaganje u nove prozore treba povećati dugoročnu vrijednost vaše imovine. Odlukom za TROCAL 76 zajamčena vam je najviša kvaliteta koja se isplati na duge staze. Odabrali ste elegantan dizajn koji se odlikuje svojom bezvremenskom elegancijom i estetskom privlačnošću. Ukratko, odlukom za TROCAL 76, razmišljate o generacijama koje dolaze.

 

Download: Trocal 76 (pdf)

 

 

InnoNova_70


Sustav sa 70 mm ugradbenom dubinom. Vizualno uski profili - prozori u novom svjetlu.

 

S InnoNova_70 profilima TROCAL je razvio novi, vizualno elegantni prozorski sustav za estetske zahtjeve budućnosti. Vizualno "uski" izgled profila, s velikim ostakljenim površinama osigurava više svjetlosti i više ugodnosti življenja u vašem prostoru.

Atraktivan dizajn i superiorna izolacija su bazirani na profilima sa 70 mm ugradbenom dubinom, s vanjskom i centralno postavljenom drugom brtvom za zaštitu od udara vjetra.

 

TROCAL InnoNova_70 donosi cijeli niz inovativnih detalja:

- atraktivan izgled
- skoro nevidljive brtve
- veliki izbor boja i dekora
- atraktivna silueta

 

InnoNova_70 profili nude vam vam suvremen prozorski sustav koji postavlja nove standarde kako u tehnologiji tako i u tržišnom nastupu.

Krajnja kompatibilnost sustava otvara vam, proizvođačima prozora i vrata, do sada neostvarive mogućnosti osvajanja novih segmenata tržišta istovremeno zadržavajući minimalne skladišne zalihe, oslobađajući na taj način radni kapital. Bilo da se radi o sustavu s vanjskom ili centralnom drugom brtvom, sustav osigurava vrhunsku toplinsku izolaciju. Standardno izvanredna zvučna zaštita može se i poboljšati u skladu sa specifičnim zahtjevima. Sustav osigurava izuzetno dobru protuprovalnu zaštitu čak i bez čeličnog ojačanja.

I, dakako, možete birati iz skoro neograničene ponude Trocalovih boja i dekora drveta dajući vašem domu ono nešto neponovljivo i individualno.

 

TROCAL InnoNova_70 - više od vizalne atraktivnosti.

Dobar izgled nije dovoljan, posebno kad su u pitanju prozori. Daleko važnije su odgovarajuće karakteristike.

InnoNova_70 istinski pruža udobnost spojenu s atraktivnošću i najvišim sigurnosnim standardima, zadržavajući iznimnu ekonomičnost i brigu o vašim troškovima.


Trocal InnoNova_70

 

TROCAL InnoNova_70 - ponekad nam jednostavno treba nešto više.

 

Razvoj modernog prozorskog sustava u TROCAL-u ne znači samo vizualnu atraktivnost, nego prije svega najvišu moguću funkcionalnost. Ekonomska prihvatljivost uz širok izbor mogućnosti osigurava prilagodljivost sustava vašim individualnim potrebama i željama:

 

- svi zamislivi načini otvaranja

- čirok izbor dodatnih profila za različite stilove gradnje, kao i dodatne opreme

- oblikovanje velikih fasadnih ostakljenih površina

- krajnje jednostavno čišćenje i održavanje

 

Download: TROCAL InnoNova_70.pdf

 

 

TROCAL 88+

Savršena sinteza funkcionalnosti i dizajna.

 

Kreirati novi prozorski profil je jako ambiciozan cilj, pri čijem ostvarenju treba zadovoljiti niz zahtjeva, od vrhunskih tehničkih svojstava do ispunjavanja najviših estetskih standarda suvremene arhitekture - uz sasvim slobodno oblikovanje. Sustavom TROCAL 88+ nam je to uspjelo.


Veličina ne mora biti vrijednost sama po sebi, ali može biti preduvjet za jedinstven napredak u kvaliteti i učinkovitosti - kao u slučaju Trocal 88+ sustava, nove generacije profila za PVC prozore. Optimalna dubina ugradnje od 88 mm za PVC profile znači početak nove  građevinske dimenzije, orijentirane prema dizajnerskim željama suvremene arhitekture koja očekuje usku povezanost estetske besprijekornosti s najvišim funkcionalnim i tehnološkim rezultatima. TROCAL 88+ je mjerilo ovih visokih zahtjeva i želja, s prednostima koje jedva da se mogu dostignuti kroz još veće ugradbene dubine.


Trocal 88+

 

S TROCAL 88+ sustavom otvara se jedno veliko i uzbudljivo područje suvremene arhitekture u kojem je moguća izvedba zahtjevnih konstrukcija sasvim uske optičke širine profila - elegancija i savršene proporcije.
PVC prozori su ovim sustavom izborili svoje mjesto u zahtjevnim dizajnerskim zahvatima.

 

Trocal 88+ između ostalog donosi:

 

  • - Suvremen dizajn, savršene proporcije.
  • - I s ugradbenom dubinom od 88 mm uspjeli smo postići elegantan uski izgled prozora - za više svjetlosti u vašem prostoru.
  • - Poboljšana statika za veća krila.
  • - Dodatne mogućnosti u oblikovanju površinskih boja - TROCAL DecoStyle, AluClip i AluFusion.
  • - Znatno smanjenje potrošnje energije i ispuštanja CO2 u okoliš zahvaljujući poboljšanoj toplinskoj izolaciji.
  • - Certificiran i za pasivne kuće.
  • - Omogućeno potpuno recikliranje.
  • - Profili s bezolovnim stabilizatorima (greenline tehnologija).


TROCAL 88+ je vaša investicija u budućnost.

 

Download: TROCAL 88+.pdf

 

 

 

 
© Trocal Hrvatska 2009 - 2017 .:. webmaster