Trocal u Hrvatskoj PDF Ispis E-mail
Autor Administrator   

 

Trocal se kao gospodarski subjekt u Hrvatskoj pojavio s osnivanjem predstavništva 1993. godine, ali su prvi partneri radili izravno s njemačkom centralom i ranije. Inovativne tehnologije, briga o pojedinačnom kupcu i brzina isporuke su lansirale Trocal na čvrstu poziciju jednog od vodećih proizvođača PVC profila na domaćem tržištu.

 

Od samog početka u Hrvatskoj Trocal nastoji, kao i na ostalim tržištima na kojima je prisutan, primjeniti sva pozitivna globalna iskustva i najviše standarde, uvažavajući pri tome maksimalno hrvatske spicifičnosti i principe društveno odgovornog ponašanja. Tako je, osim uvođenja nekih pionirskih pristupa, kao što su suradnja sa strukom kroz seminare za arhitekte i njihovo uključivanje u program stalnog stručnog usavršavanja Hrvatske komore arhitekata i inženjera u graditeljstvu, uvođenje i sustavnu primjenu prakse recikliranja proizvodnog PVC otpada svojih kupaca, proizvođača PVC stolarije, u uvjetima kad za to nije postojao nikakav regulatorni okvir, Trocal bio i inicijator i pokretač niza humanitarnih aktivnosti, zajedno sa svojim partnerskim poduzećima ili samostalno, i time pokazao uvažavanje i odgovornost prema zajednici u kojoj radi.

Želje i iskustva naših kupaca su mjerilo prema kome usmjeravamo svoje aktivnosti - na kraju krajeva, vi ste ti koji rade s našim proizvodima. I, upravo zbog toga, raspon naših proizvoda uključuje kompetentne end-to-end solucije orjentirane na partnerstvo u svim aspektima prozorskih sustava.


Kompetentan u svim segmentima. To je Trocal.

 
© Trocal Hrvatska 2009 - 2018 .:. webmaster